Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Laatste nieuws

Staudt Handtherapy is een must voor gezonde en zachte handen

Een effectieve handcrème is onmisbaar in elke tas van vrouwen die goed voor zichzelf zorgen. Met je handen ben je de hele dag bezig. Ze trotseren weer en wind en worden altijd blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Jouw handen zijn áltijd zichtbaar, daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen.

Oproep: Deel jouw ervaring met STAUDT littekencrème

Ben jij tevreden na het gebruik van de STAUDT littekencrème? En bereid om jouw ervaring te delen in een commercial? Lees dan snel verder. STAUDT littekencrème is ontwikkeld door plastisch chirurgen uit het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. In de crème zitten verschillende werkzame stoffen die littekens zichtbaar verminderen. Waarschijnlijk weet u als geen ander hoe groot de impact van een litteken kan zijn, gelukkig weet u ook dat de littekengenezing stukken beter gaat door het gebruik van de STAUDT littekencrème. Wil jij jouw verhaal delen en op deze manier iets betekenen voor andere mensen met - zichtbare - littekens? Dat kan nu! Zeer binnenkort gaan wij video's opnemen om de boodschap te verspreiden en jij kunt hier onderdeel van zijn.

Staudt op de Beyond Beauty beurs in Utrecht

Aankomend weekend zaterdag 9 en zondag 10 zijn wij aanwezig op het Beyond Beauty event in de jaarbeurs in Utrecht. De beurs voor esthetiek, dermatologie en cosmetische specialisaties.

Rutger Vink smeert met Staudt

Rutger Vink is een van Nederlands bekendste YouTubers. Onder de naam Furtjuh post hij vlogs welke aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Nu heeft hij meer dan 200.000 abonnees op zijn YouTube kanaal. In zijn nieuwste video vertelt hij over onze crème.

Voorkom littekens bij schaafwonden

Een schaafwond loopt u al snel op door een valpartij, of wanneer u zich bijvoorbeeld aan iets gestoten hebt. Bij zowel kleine als grote schaafwonden is er dan het risico dat er een litteken overblijft. Gelukkig is het heel goed mogelijk om dit te voorkomen. Staudt heeft voor u de belangrijkste manieren om een litteken te voorkomen op een rij gezet.

De juiste crème voor littekens deel 4: Staudt littekencrème

Littekencrèmes: ze zijn er in alle geuren en kleuren. Maar wat is nou het verschil tussen al die smeersels? En wat beloven ze ten aanzien van het verminderen van roodheid, jeuk en hobbeligheid? In deel 4 van de serie ‘De juiste crème voor littekens’ bespreken we Staudt littekencrème.

STAUDT ONTWIKKELT IN SAMENWERKING MET: