Veel gestelde vragen

Q: Mijn bestelling is niet aangekomen binnen 2-6 werkdagen?

A: Mailt u naar info@staudt.nl en vermeld uw bestelnummer. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Q: Ik heb een vraag over een litteken, kan ik deze ergens kwijt?

A: Indien u een vraag heeft over een litteken of littekengebied kunt u deze vraag sturen naar info@staudt.nl Uw vraag zal persoonlijk worden beantwoord door een van de plastisch chirurgen werkzaam in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk.

Q: Kan ik een proefmonster bestellen?

A: Er zijn geen proefmonsters beschikbaar. Een proefmonster bevat een te kleine hoeveelheid om de werkzaamheid van het product goed te kunnen beoordelen.

Q: Kan de crème ook gebruikt worden na een insectenbeet?

A: Staudt littekencrème is niet geschikt om insectenbeten mee te behandelen.

Q: Voor welke littekens is de crème geschikt?

A: De littekencrème is geschikt voor littekens na operaties, ongevallen, brandwonden, bestraling, acne, waterpokken en andere huidproblemen. Staudt littekencrème kan ook worden gebruikt na huis, tuin en keukenongelukjes met kleine (schaaf)wonden als resultaat.

Q: Wordt Staudt littekencrème vergoed door de zorgverzekeraar?

A: Nee, dit product wordt niet vergoed.

Q: Waarom bevat de littekencrème voor volwassenen siliconen en die voor kinderen niet?

A: De reguliere littekencrème (voor volwassenen) bevat siliconen die een beschermend laagje op de huid achterlaten, waardoor de actieve stoffen een optimale werking verkrijgen. In de Kids versie zijn deze siliconen vervangen door bijenwas, omdat de wetenschap haar voorkeur heeft uitgesproken om geen siliconen te gebruiken in kinderproducten. Niet dat siliconen schadelijk zijn, maar een jonge, gevoelige kinderhuid is meer gebaat bij een natuurlijk alternatief. De beschermende werking van bijenwas is hetzelfde, het zorgt voor een licht beschermend laagje.

 

STAUDT ONTWIKKELT IN SAMENWERKING MET: